Sarais Vicaria i Barneda

Llicenciada en Disseny i comunicació, i després de treballar 10 anys en el món del disseny, el 2010 el naixement del meu fill Niko em re-connecta amb la Vida a un nivell orgànic profund. Assisteixo a Criança Seitai amb la Magda, la meva mare, i realitzo la Formació anual de Seitai, un gran regal de descoberta i aprenentatge.

El 2011 realitzo la Formació anual d’Educació Viva, a La Caseta. Durant 3

mesos realitzo pràctiques amb infants de 2 a 6 anys a l’escoleta Xicalla de Barcelona i començo a gestar el projecte de La Mandarina.

 

Durant el 2012-13 acompanyo a infants de 2 a 6 anys a l’escoleta Petit Edèn de Sant Pere de Ribes, em formo en Educació Autodidacta i entro en contacte amb la pedagogia sistèmica.

Durant el 2013-15, com a Presidenta de la cooperativa escola Espai Obert La Serra, treballo per l’obertura i legalització de l’escola. Com a mare, acompanyo al Niko en la seva adaptació i mensualment assisteixo a trobades pedagògiques sobre agressivitat, directivitat, gènere, límits, sexualitat, entre d’altres i realitzo tallers de pedagogia Montessori i Comunicació No Violenta. Treballo les relacions humanes, la comunicació, el treball en equip i el treball personal.

El 2016 gràcies a l’impuls de l’Emma Moreno i seguint un desig profund, inicio La Mandarina, un projecte de Vida que s’ha estat gestant durant 5 anys i que finalment comença l’1 de setembre del 2016. L’Estel s’incorpora a l’equip al novembre i juntes seguim construint dia a dia un espai meravellós i ple de vida. Compartim la mirada i ens compenetrem i complementem amb les nostres diferències.

Estel Ferran

 

Recent llicenciada en Pedagogia per la UB, la inquietud de voler un altre tipus d’educació que la establerta en aquells moments em va fer que trobés l’Escola Viva el Roure. Allà durant cinc anys vaig poder realment fer la meva formació com acompanyant de la mà de la Begoña González i el Cristóbal Gutiérrez.

 

Amb ganes de seguir obrint horitzons vaig estar treballant en un centre Obert amb adolescents nouvinguts i amb famílies més desestructurades on vaig poder viure com la mirada respectuosa té un gran poder transformador.

 

Després la Vida em va portar a conèixer la Permacultura i viure en Comunitat a la Natura. D’allà vaig anar a fer el Camí de Santiago per poder connectar millor amb el meu desig intern i vaig conèixer el pare de la meva filla. Amb l’embaràs vaig tornar a viure a la zona del Garraf i vaig estar practicant Seitai amb la Magda.

Des de llavors que la mirada del Seitai m’ha acompanyat en la Criança, transitant la malaltia del Càncer, com Acompanyant i coordinadora al Petit Edèn, i ara a la Mandarina per poder seguir cultivant una mirada respectuosa amb als més petits. Gràcies Sarais i Emma per fer possible aquest espai on es respira PAU i AMOR.

 

Bernat Vicaria i Barneda

El Bernat fa substitucions a La Mandarina sempre que ho necessitem. Neix amb el Seitai i incorpora des de nen i de manera natural la seva senzillesa i pràctiques. El Seitai el dota d’eines que li generen confiança en el cos i en la seva capacitat reguladora i li permeten acompanyar a altres persones.

 

Després del seu graduat en Turisme i els seus nombrosos viatges, descobrint diferents cultures i moviments i coneixent-se a ell mateix, inicia la formació de Coaching DBM i de Seitai.

A l’actualitat està col·laborant en projectes enfocats a l’adolescència, exercint com a assistent en tallers d’agressivitat i sobre traumes, està cursant l’últim any de la formació de monitor Seitai a Espaidó i està duent a terme projectes de bio-construcció.

Contacte:

Sarais Vicaria i Barneda

+34 655818942

saraisv@hotmail.com

Criança respectuosa a la Natura des de la mirada del Seitai i l’Educació Viva

2018

Carretera BV-2112, km 4,5
08810 Stant Pere de Ribes, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now